P.V.C.-U

Tâmplărie P.V.C.

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC reprezinta o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare atat in Romania, cat mai ales in tarile UE.

Aceasta tendinta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:
– Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici: coeficienti de transfer termic de pana la 0,8 W/(m²K).
– Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).

P.V.C.

Caracteristici

– Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
– Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
– Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1,5 – 2,00 mm.
– Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate prin infoliere
– Feroneria germana folosita este RotoNT, Winkhaus, G.U, Accado, sisteme garantate la 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de actionare (batanta, oscilobatanta, culisanta, osciloculisanta, armonica).
– Geamul termoizolant poate fi executat termopan sau tripan, cu grosimea de 24 – 52 mm, protectie solara tip 4S, si Lowe, cu un transfer termic 1,4 – 0,6W/mpK, insertie de gaz inert Argon 85%,  bagheta de aluminiu sau cu bagheta termica. Sticla folosita este de tip transparent, ornamental, duplex, securizata, securizata si laminata. Furnizorii de sticla sunt Saint Gobain, Guardian sau Glaverbel.

Avand in vedere toate aceste lucruri cat si nevoia de calitate ceruta de catre clienti, specialistii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia prima sistemele Deceuninck, Shuco, Roto, Winkhaus, GU (feronerie), Cristal Brad, Vispesti (geam termoizolant).
Pentru a pune in valoare aceste materii prime, compania noastra are in dotare utilaje performante de productie, produse de compania germana Elumatec GmbH, utilaje ce asigura un nivel inalt de calitate al produsului finit.

Ai un proiect?

Spune-ne despre priectul tău și hai să îl construim împreună.

Email: office@weruklass.ro
Voluntari, România
Tel: 0720539697